Reiki sessie door Stichting ZoMa

Datum/Tijd
Date(s) - 16/06/2022
10:30 - 12:30

Categorieën


Vanaf februari 2022 start Helianthus een samenwerking met Stichting ZoMa. Om de week komen er twee vrijwilligers van Stichting ZoMa naar het centrum om Reiki-sessies aan te bieden.

Stichting ZoMa stelt zichzelf voor:

Reiki voor ontspanning en heling

Stichting ZoMa Spread the Love is een vrijwilligersorganisatie die ontspanning en heling biedt door het geven van Reiki-sessies aan mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, maar die niet de mogelijkheid hebben om op eigen initiatief een Reiki-behandelaar of therapeut in te schakelen.

Onze vrijwilligers bezoeken verschillende van deze doelgroep in heel Nederland.

Wat is Reiki?

Reiki is het geven van energie door handoplegging. Reiki werkt goed voor mensen met lichamelijke, emotionele of mentale klachten. Reiki ontspant, verlicht pijn en versterkt het afweersysteem.

Reiki is voor iedereen.

Onze ervaring

Stichting ZoMa organiseert Reiki-sessies bij verschillende doelgroepen in Nederland zoals blijf van mijn lijfhuizen, hospices, inloophuizen voor mensen met kanker en zorginstellingen voor ouderen. We zijn in eerste instantie gericht op cliënten van deze instellingen, maar kunnen ook medewerkers of familieleden van cliënten behandelen. De Reiki-sessies duren ongeveer 15 minuten.

Ontvangers van Reiki geven in de regel aan dat ze beter ontspannen en meer rust ervaren in hun hoofd. Lichamelijke klachten verminderen en er wordt beter geslapen.

Om kwaliteit te waarborgen hebben onze vrijwilligers allemaal hun Reiki 1 en 2 diploma. Daarbij zijn ze goed in opleiding of afgestudeerd als Holistisch Therapeut. Om bij zorginstellingen vrijwilliger Reiki-sessies goed te kunnen uitvoeren, hebben ze bovendien een door ons ontwikkelde trainingsdag gevolgd.

Kosten: gratis