Verwendag vrijdag 17 mei

Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert inloophuis Helianthus voor het vierde achtereenvolgende jaar een speciale verwendag voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, een dag vol ontspanning en gezelligheid. Op deze dag is iedereen die tot deze doelgroep behoort, dames én heren, van harte welkom tussen 09.30 uur en 14.30 uur voor diverse massages, een heerlijke gezichtsbehandeling, handscrub, en nagels lakken. Er is een kapper aanwezig voor het stylen of adviseren van het haar en dit jaar is het mogelijk om een fotoshoot te laten maken. Ook is er een styliste aanwezig om u kleuradvies te geven. Er zijn allerlei lekkere hapjes voor tussendoor en er is een heerlijke lunch. Natuurlijk ontbreekt ook de koffie en thee mét niet!

Alle professionals en medewerkers van het inloophuis zetten zich belangeloos in om u een heerlijke dag te bezorgen. Inloophuis Helianthus hoopt de drempel te verlagen die sommige mensen als hoog ervaren om binnen te stappen. Door deze uitnodigende dag aan te bieden en op die manier kennis te maken met de gastvrouwen en -heren, het inloophuis en het wekelijks grote aanbod van activiteiten hoopt het inloophuis deze drempel te verlagen.

Mensen die het inloophuis nog nooit bezocht hebben zijn dan ook van harte welkom. Dit is een mooi moment om kennis te maken en te ervaren wat een inloophuis voor u kan betekenen. Voor reeds bekende gasten kan deze dag een plezierig weerzien betekenen in het warme en zeer gastvrije inloophuis.
Deze dag wordt u geheel gratis aangeboden.
Opgeven kunt u vanaf dinsdag 9 april 2019 tot en met 30 april 2019 en dient bij voorkeur te geschieden per mail via inschrijven@inloophuishelianthus.nl of telefonisch tijdens onze openingstijden van dinsdag tot en met donderdag van 10.30 uur tot 16.30 uur, telefoonnummer 078 7370062.

Voor meer informatie over deze dag  en voor welke activiteiten u zich op kunt geven kunt u  kijken op de Activiteitenpagina bij de datum 17 mei  of klik op de kalender bij 17 mei van deze website of klik op onderstaande link: info verwendag: