Verwendag bij inloophuis Helianthus op 21 april

Vanaf vandaag mag u zichzelf of iemand opgeven voor een gratis verwendag voor dames en heren met kanker- of zij die daarvoor- behandeld zijn. Dit kan tot 15 april 2017.

Op vrijdag, 21 april van 10.00 uur tot 14.00 uur organiseert Inloophuis Helianthus een heuse verwendag voor (ex) kankerpatiënten.Op deze dag worden zowel dames als heren in het zonnetje gezet en proberen de medewerkers en andere aangesloten vrijwilligers hen even alle zorgen rondom de ziekte te laten vergeten door volop te genieten van allerlei verwenmomenten. Een dag geheel voor U !
Ook is het mogelijk om iemand te verrassen met een kadobon, hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden van het inloophuis.

Van manicure tot massages
Samen met een aantal enthousiaste ondernemers die geheel vrijwillig hun medewerking aan deze dag zullen verlenen, is er een leuke compilatie tot stand gekomen om deze dag onvergetelijk te maken. Zo zal schoonheidsconsulente Carolyne Roest van Lifestyle & Beauty aanwezig zijn voor huidverzorgings- en make up advies van Oriflame, Claudia van de Bor van Schoonheidsstudio Claudia gaat zorgen voor een manicure-behandeling, zijn er heerlijke hand-, voet- en nek/rug/schoudermassages o.l.v. Moniek Baardman, Anja vd Weijde en Evelien Nusteling en kunt u kennis maken met o.a. Zentangle door docente Lia van den Berg.
Tevens worden er korte workshops Yoga (Margriet Luijckx), Tai Chi (Tine de Haan) en Ismakogie (Willemien Luytjes) gegeven, is er een fotograaf aanwezig en kunt u genieten van een hapje en een drankje in de relaxhoek. Naast en tussen de behandelingen door is er de gelegenheid om met lotgenoten contact te leggen.
In het Helianthus Café kunt u terecht voor een lekkere lunch, gesponsord door Plus ‘t Lam Dubbeldam. Ook is er gelegenheid om een kijkje nemen bij de diverse info-stands van o.a. het KWF, de borstkankervereniging Nederland en de Prostaatkanker Stichting.
Gedurende de dag zal muziekdocente Marjan Dogger zachte gitaarmuziek ten gehore brengen.
Uiteraard is het mogelijk tijdens deze bijzondere dag een naaste mee te nemen, samen bent u van harte welkom!

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via inschrijven@inloophuishelianthus.nl of telefonisch tijdens onze openingstijden naar telefoonnummer 078-7370062.
Voor verdere informatie klikt u op onderstaande link:

verwendag 21 april 2017 1

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf tijdig in!!