Training “Massage en Kanker”

Werkt u met mensen met kanker? Ziet u ook hoe belangrijk de ondersteuning door naasten is? En hoe aanraking daar een rol in kan spelen?

Vanuit onze stichting hebben wij filmpjes ontwikkeld om naasten van mensen met kanker een hele eenvoudige massage aan te leren. Deze massage kan uiteraard ook toegepast worden door bijvoorbeeld medewerkers/vrijwilligers in een hospice of inloophuis.

Wat is nu eenvoudiger om iemand even een moment van rust te geven met een zachte handmassage? Om maar iets te noemen. Deze filmpjes zijn gratis beschikbaar op internet. Ook zijn er diverse masseurs in het land die deze aan mensen kunnen leren, individueel of in groepsverband.

Op donderdagavond 12 januari lanceren wij deze filmpjes met een kort interessant avondprogramma dat gewijd is aan het belang van (niet medische) aanraking van mensen met kanker.

Deze avond wordt gehouden in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht.

Omdat sommigen de uitnodiging via ons nieuwsbrieven-bestand niet gekregen hebben, hierbij een herinnering via de mail. 

Wilt u er ook bij zijn? Het belooft een boeiende en vooral ook gezellige avond te worden met na afloop uiteraard een hapje en een drankje. Tevens een leuke manier om kennis met onze stichting te maken en wellicht collega’s te ontmoeten.

Via bijgaande link vind u de uitnodiging.

http://us7.campaign-archive2.com/?u=4f6fdb5778c864b0359323cbd&id=259f62ecde

Wanneer u erbij wilt zijn, laat ons dit dan zo snel als mogelijk weten? Dit kan via de aanmeld-knop in de nieuwsbrief of gewoon door te antwoorden op deze mail.

Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Wij verheugen ons op uw komst.

Hartelijke groeten,
Monique van der Kooij

Voorzitter stichting Voor Jou

Tel. 06-50257057

www.stichtingvoorjou.nl