SamenLoop voor Hoop Papendrecht 18/19 september 2015

Promotiefolder SamenLoop voor Hoop 2015 PapendrechtEen groep vrijwilligers uit Papendrecht en omstreken organiseren de SamenLoop voor Hoop van het KWF Kankerbestrijding. Dit jaar wordt die voor het eerst georganiseerd op 18 en 19 september in Papendrecht voor de regio Drechtsteden. De SamenLoop voor Hoop is enerzijds bedoeld om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en anderzijds om “eregasten”, een hart onder de riem te steken. Tijdens de marathon wandelen gesponsorde teams afwisselend in 24 uur een aantal rondes door het Vondelpark in Papendrecht. De organisatie zoekt eregasten. Bent u iemand of kent u een naaste die met kanker te maken heeft (gehad), dan kunt u zichzelf of deze naaste aanmelden als eregast. De eregasten hoeven zelf geen team te vormen maar staan symbool voor vechtlust en kracht. Als eregast bent u op een aantal momenten van de marathon aanwezig om uw sympathie te tonen voor de deelnemers. Het Inloophuis Helianthus heeft een centrale tent waarin activiteiten voor de eregasten georganiseerd zullen worden. Voor dit evenement kunt u zich aanmelden via ons e-mailadres  info@inloophuishelianthus.nl  Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.samenloopvoorhoop.nl/papendrecht en in de bijgevoegde flyer van de organisatie:

Klik hier: Promotie folder SamenLoop voor Hoop 2015

Op woensdag 1 juli zal er in het Inloophuis een avond worden georganiseerd om uitleg te geven over het evenement. De inloop is om 19.45 uur en we starten om 20.00 uur. Aanmelden kan via onze gastvrouwen/heren of via  info@inloophuishelianthus.nl  U bent van harte uitgenodigd!

Hierbij nog een interview met 2 zussen die vertellen over hun deelname aan hun SamenLoop voor Hoop.: Artikel Samen aan de Wandel uit magazine Wandel.nl

1-_MG_3988 pr groep Jan Voetbaltoernooi