Kerstboom met een boodschap en kerst-koffieochtend

Vanaf dinsdag 6 december a.s. staat er een bijzondere kerstboom in Inloophuis Helianthus. Tijdens de openingstijden van het Inloophuis kunt u een mooie, lieve of bijzondere (kerst)boodschap voor een ander in deze boom komen hangen.

Dit mag geschreven zijn op papier maar het kan wellicht ook op een  andere, originele wijze.  Misschien wilt u uw boodschap wel  op een kerstbal schrijven, zelf een ster maken of  bedenkt u nog  iets geheel anders. In het inloophuis zelf liggen ook speciale kaartjes, die u hiervoor kunt gebruiken.  De boodschappen kunnen tot en met dinsdag 20 december in de boom worden gehangen.

img_0006-koor-anton-pieck

Op 20 december vanaf 10.30 uur is er een kerstinloop koffieochtend in het Inloophuis, een gezellig samenzijn met koffie/thee en  uiteraard iets lekkers. Tijdens deze ochtend zal de Helianthus zanggroep optreden en een aantal mooie kerstliedjes ten gehore brengen. Tevens een mooie en laatste gelegenheid om uw boodschap voor een ander te komen brengen en alle lieve, bijzondere boodschappen die in de boom hangen te lezen.

 servies kerst