Onze Verwendag, speciaal voor jou!

DONDERDAG 26 OKTOBER staat de hele dag in het teken van verwend worden! Van kapper tot massage, van gezichtsverzorging tot fotoshoot, van reiki tot kleuradvies… De dag zit vol heerlijke verwenmomenten en prachtige workshops. Inclusief lekkere lunch! Een onbezorgde dag dus, bedoeld voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad).

Zeker ook mensen die ons centrum nog niet kennen, het lastig vinden om eens binnen te lopen, zijn deze dag van harte welkom. Dit is een mooi moment om kennis te maken en te ervaren wat Helianthus voor je kan betekenen.

Iedereen werkt kosteloos mee aan deze dag. Dankzij de enorme inzet van GymDordrecht, die tijdens het evenement Fight to Cancer een geweldig bedrag voor ons heeft opgehaald, kun je in ons centrum bovendien genieten van koffie uit een professioneel apparaat en is de catering tijdens de Verwendag tiptop geregeld.

Bij grote belangstelling proberen we zo goed mogelijk rekening te houden met je keuzes maar we kunnen niet garanderen dat alle gekozen verwenmogelijkheden ook echt mogelijk zijn. Dus wacht niet te lang met inschrijven.

>>> Inschrijven kan vanaf donderdag 28 september via dit inschrijfformulier.